Jaki ramen Japończycy jedzą w domu?

 

“Takie debiuty rządzą się swoimi prawami – to esencja osobistego doświadczania Japonii na przestrzeni lat, połączona z ewidentną ciekawością poznawczą dotyczącą historii ramenu. I chociaż początki takiej pasji mogą być spontaniczne, to wraz z czasem wiedza zdobywana i rozbudowywana jest coraz bardziej celowo. Ta podróż trwa.”

z recenzji Wiktorii Góreckiej
na pyzamadeinpoland.pl

Serdecznie zapraszamy do lektury recenzji książki Ramen. Moja podróż. Mój smak. JAPONIA Marty Skorupskiej, która ukazała się na blogu Pyza made in Poland. Na stronie ukazują się przede wszystkim przepisy kuchni azjatyckich, ale również recenzje restauracji, opisy wydarzeń kulinarnych, przewodniki, rankingi i testy produktów. Cały tekst do przeczytania pod tym linkiem.

 

 

Prawdziwy ramen pożera się też oczami…

Fot.  Pyza made in Poland

Wydawnictwo SBM - Copyright © 2024. All rights reserved

realizacja: estinet.pl