Atlas wędzonek i wyrobów domowych

Autor:
Marta Szydłowska
Kategorie:
Domowa spiżarnia, Kuchnia i ogród, Poradniki, Kuchnia i ogród,
Cena:
49.95
ISBN:
978-83-8348-098-5
Liczba stron:
192
Format:
165 x 240 mm
Oprawa:
twarda
Premiera:
18/09/2023

Przyrządzanie domowych produktów to piękna polska tradycja. Własnoręczny wyrób smakowitych wędlin i szynek, wytwarzanie różnego rodzaju trunków oraz wyrabianie chleba i masła to kultywowany od dawna i przynoszący znakomite efekty obyczaj. Coraz więcej osób decyduje się na przygotowywanie żywności między innymi z powodu niskiej jakości produktów oferowanych w sklepach.
W książce zebrano 170 przepisów na rozmaite wyroby, w tym wędzonki, kiełbasy i pasztety, a także praktyczne wskazówki związane z tajnikami ich przyrządzania.

Odkryj radość tworzenia prawdziwych wędlin w zaciszu własnej kuchni!

Wydawnictwo SBM - Copyright © 2024. All rights reserved

realizacja: estinet.pl