Domowe kiszonki z owoców, warzyw i ziół

Domowe kiszonki z owoców, warzyw i ziół

Autor:
Magdalena Pieńkos
Kategorie:
Kuchnia wegańska i wegetariańska, Kuchnia i ogród, Poradniki, Kuchnia i ogród,
Cena:
39.95
ISBN:
978-83-8222-425-2
Liczba stron:
192
Format:
165 x 240 mm
Oprawa:
twarda
Premiera:
20/12/2021

Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi probiotykami, które wspomagają naszą odporność. Weganka, Magdalena Pieńkos, instruuje, jak kisić warzywa, owoce, grzyby, a także jak przygotować fermentowane, pełne zdrowia napoje i pomysłowe posiłki z kiszonek.

Wydawnictwo SBM - Copyright © 2022. All rights reserved

realizacja: estinet.pl