Domowe kiszonki z owoców, warzyw i ziół

nowość
Autor:
Magdalena Pieńkos
Kategorie:
Domowa spiżarnia, Kuchnia i ogród, Poradniki, Kuchnia i ogród,
Cena:
49.95
ISBN:
978-83-8348-123-4
Liczba stron:
192
Format:
165 x 240 mm
Oprawa:
twarda
Premiera:
15/12/2023

Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi probiotykami, które wspomagają naszą odporność. Weganka, Magdalena Pieńkos, instruuje, jak kisić warzywa, owoce, grzyby, a także jak przygotować fermentowane, pełne zdrowia napoje i pomysłowe posiłki z kiszonek.

Wydawnictwo SBM - Copyright © 2024. All rights reserved

realizacja: estinet.pl