Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

nowość
Autor:
Anna Skrzypek
Kategorie:
Egzamin zawodowy, Edukacja szkolna,
Cena:
29.00
ISBN:
978-83-8222-063-6
Liczba stron:
136
Format:
203 x 283 mm
Oprawa:
miękka
Premiera:
18/02/2021

Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.

Wydawnictwo SBM - Copyright © 2021. All rights reserved

realizacja: estinet.pl