Encyklopedia domowych wyrobów

Encyklopedia domowych wyrobów

Autor:
Opracowanie zbiorowe
Kategorie:
Domowa spiżarnia, Kuchnia i ogród, Poradniki, Kuchnia i ogród,
Cena:
79.95
ISBN:
978-83-7845-745-9
Liczba stron:
448
Format:
206 x 283 mm
Oprawa:
twarda

Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki? "Encyklopedia domowych wyrobów" to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.

Wydawnictwo SBM - Copyright © 2020. All rights reserved

realizacja: estinet.pl