Polskie superfoods. Rośliny dla zdrowia

Polskie superfoods. Rośliny dla zdrowia

Autor:
Marzena Rojek-Ledwoch
Kategorie:
Kuchnia wegańska i wegetariańska, Zdrowie i dieta, Ciało i zdrowie, Poradniki, Kuchnia i ogród,
Cena:
29.95
ISBN:
978-83-8059-481-4
Liczba stron:
192
Format:
240 x 165 mm
Oprawa:
twarda
Premiera:
10/05/2018

Superfoods, czyli żywność o wysokiej wartości odżywczej, jest dostępna na wyciągnięcie ręki. Wiosenny czosnek niedźwiedzi, letnia koniczyna łąkowa, czarny bez, żurawina, czy jesienna dynia to tylko niektóre z rodzimych roślin tak bogatych w składniki odżywcze. Szczegółowym opisom pełnych wartości roślin towarzyszą pomysły na to, jak wykorzystać je w codziennym menu.

Wydawnictwo SBM - Copyright © 2020. All rights reserved

realizacja: estinet.pl