Kuchnia wegańska. Niski indeks glikemiczny

nowość
Autor:
Marta Krawczyk
Kategorie:
Kuchnia wegańska i wegetariańska, Zdrowie i dieta, Kuchnia i ogród, Poradniki, Kuchnia i ogród,
Cena:
49.95
ISBN:
978-83-8348-112-8
Liczba stron:
192
Format:
165 x 240 mm
Oprawa:
twarda
Premiera:
07/02/2024

Kuchnia wegańska to inspirujący alternatywny styl życia, myślenia i żywienia. Obecnie istnieje wiele ciekawych wersji dań roślinnych – nie muszą być monotonne i pozbawione atrakcyjności. Możliwość czerpania z bogactw kuchni całego świata oraz dostępność egzotycznych produktów, przypraw i receptur urozmaicają naszą kuchnię.

W książce znajdą Państwo dania wegańskie o niskim indeksie glikemicznym, przeznaczone zarówno dla osób stosujących dietę roślinną, jak i chcących poprawić zdrowie lub zredukować masę ciała. Przepisy uwzględniają wysokość IG oraz ilość porcji. Obejmują między innymi pomysły na szybkie przekąski, kolorowe sałatki, sycące dania główne i pyszne desery.

Smacznego!

Wydawnictwo SBM - Copyright © 2024. All rights reserved

realizacja: estinet.pl